Назаренко І. В., Стріха Л. О.
Технологія переробки продукції тваринництва
Вид документа: Навчальний посібник
Рiк видання: 2013 Мiсце видання: Миколаїв Видавництво: МНАУ
Автор: Назаренко І. В., Стріха Л. О. Авторський знак: Н19 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 43 с.
Шифр: 36.92 УДК: 637.03(075.8) ББК: 36.92
| Додаткові відомості щодо назви: | курс лекцій |
| Відомості про відповідальність: | Факультет ТВППТ |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ М/ Мо/ мол.../ молоко, молоко
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)
- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продукція, продукция/ продукція птахівництва, продукция птицеводства
- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продукція, продукция/ продукція тваринництва, продукция животноводства
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва/ Назаренко І.В.
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво ковбас, производство колбас
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка яєць, переработка яиц
- Ключові слова/ О/ Об/ обл.../ обладнання, оборудование/ обладнання для виробництва молока із бобів сої, оборудование для производства молока из бобов сои
- БД Наукові праці МНАУ/ Факультет технології виробництва і переробки продукції тваринництва (ТВППТ)/ Кафедра технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва/ Стріха Л.О.
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.03 Способи та прийоми обробки тваринницької продукції
- Ключові слова/ О/ Об/ обр.../ обробка, обработка/ обробка молока, обработка молока
- Ключові слова/ О/ Об/ обл.../ обладнання, оборудование/ обладнання для виробництва вершкового масла, оборудование для производства сливочного масла
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва молока, технология производства молока
- Ключові слова/ О/ Об/ обл.../ обладнання, оборудование/ обладнання агропромислового виробництва, оборудование агропромышленного производства
- БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Електронні версії видань МНАУ/ Підручники та навчальні посібники (лекції, опорні конспекти)
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка молока, переработка молока
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва/ Переробка м'яса
- БД(П) Електронна бібліотека навчально-методичної літератури МНАУ/ Електронні версії видань МНАУ/ Підручники та навчальні посібники (лекції, опорні конспекти)/ Курси лекцій
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво молока та молочних продуктів
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
А |
152140 |
|
1 |
0 |
А |
Бр.440 |
|
1 |
0 |
А |
Бр.441 |
|
1 |
0 |
А |
Бр.442 |
|
1 |
0 |
Ф2 |
Бр.438 |
|
1 |
0 |
Ф2 |
Бр.439 |
|
1 |
0 |
Чз |
Бр.436 |
|
1 |
0 |
Чз |
Бр.437 |
|
1 |
0 |
|