укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Корнієнко Т.М.
Оцінка ефективності напрямків підвищення якості продукції
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Корнієнко Т.М.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 18-20.
Шифр:
65.30
УДК:
338.439:664.6.003.13
ББК:
65.306.7-07
Аннотацiя:
У статті розглянуто основні показники економічної ефективності якості хлібопекарської продукції.
Є складовою частиною документа:
Економіка. Фінанси. Право
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Економіка. Фінанси. Право
Дата видання головного документа
:
2013
Номер частини головного документа
:
№ 1
Теми документа
Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібопекарське виробництво, хлебопекарное производство
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.30 Економіка промисловості/ 65.305/307 Економіка галузей промисловості/ 65.306.7 Економіка харчової промисловості
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість продукції, качество продукции
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова/ харчова промисловість, пищевая промышленность
Ключові слова/ О/ Оц/ оцінка, оценка/ оцінка ефективності, оценка эффективности
Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібопекарське підприємство, хлебопекарное предприятие
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва/ 338.439 Економіка продовольчого виробництва та постачання. Економіка харчової промисловості. Економіка продуктів харчув.
УДК/ .00 НЕДІЙСНІ! Таблиця Іі. Загальні визначники точки зору/ .003 Економічний та фінансовий аспекти/ .003.1 Економічний аспект/ .003.13 Економічна ефективність. Продуктивність
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.6 Хлібопекарське виробництво. Випічка. Хліб. Борошняні кондитерські вироби
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова/ харчова продукція, пищевая продукция
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість продуктів харчування, качество продуктов питания
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Економіка і організація харчових виробництв
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'