Ковач В.В., Гриценко Д.М., Єрмішко Г.В.
Яке м'ясо потрібне українцям?
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Ковач В.В., Гриценко Д.М., Єрмішко Г.В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 8-11.
Шифр: 36.92 УДК: 637.5.037 ББК: 36.920.2
Аннотацiя: | Заморожене м'ясо птиці. | Є складовою частиною документа: Ефективне птахівництво
| Назва головного документа: | Ефективне птахівництво |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 2 |
Теми документа- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясо птиці, мясо птицы
- Ключові слова/ О/ Ох/ охолодження, охлаждение/ охолодження м'яса, охлаждение мяса
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'яса, производство мяса/ виробництво м'яса птиці, производство мяса птицы
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.5.03 Способи обробки м'яса та м'ясних продуктів/ 637.5.037 Штучне охолодження, заморожування м'яса
- Ключові слова/ О/ Об/ обр.../ обробка, обработка/ обробка м'ясних продуктів, обработка мясных продуктов
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.920.2 Охолодження, заморожування м'яса
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясо заморожене, мясо замороженное
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|