Фотіна Т.І., Коваленко І.В.
Потенційний ризик, якість та безпека продуктів птахівництва
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Фотіна Т.І., Коваленко І.В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 17-21.
Шифр: 36.92 УДК: 637.5 ББК: 36.92
Є складовою частиною документа: Ефективне птахівництво
| Назва головного документа: | Ефективне птахівництво |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 2 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека продуктів харчування, безопасность пищевых продуктов
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'ясних продуктів, качество мясных продуктов
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека м'ясопродуктів, безопасность мясопродуктов
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'яса, качество мяса/ якість м'яса птиці, качество мяса птицы
- Ключові слова/ С/ Си/ сис.../ сист.../ система, система/ система управління, система управления/ система управління безпечністю харчових продуктів, НАССР; система управления безопасностью пищевых продуктов, АРККТ
- Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продукти, продукты/ продукти птахівництва, продукты птицеводства
- Ключові слова/ Е/ Ек/ еко/ екологіч.../ екологічна.../ екологічна безпека, экологическая безопасность/ екологічна безпека продукції, экологическая безопастность продукции
- Ключові слова/ С/ Си/ сис.../ сист.../ система, система/ система безпеки НАССР, система безопасности НАССР
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|