Баль-Прилипко Л.В., Мельничук С.Д., Лоханська В.Й., Слободянюк Н.М.
Окисне псування харчових продуктів
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Баль-Прилипко Л.В., Мельничук С.Д., Лоханська В.Й., Слободянюк Н.М. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 11-15.
Шифр: 36.92 УДК: 637.5.033 ББК: 36.92
Аннотацiя: | М'ясо і м'ясопродукти. | Є складовою частиною документа: Ефективне тваринництво
| Назва головного документа: | Ефективне тваринництво |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 1 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо
- Ключові слова/ З/ Зб/ зберігання, хранение/ зберігання м'ясних продуктів, хранение мясных продуктов
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека м'ясопродуктів, безопасность мясопродуктов
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.5.03 Способи обробки м'яса та м'ясних продуктів/ 637.5.033 Загальні відомості про зберігання м'яса
- Ключові слова/ Ж/ Жи/ жировмісна сировина, жиросодержащее сырье
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясопродукти, мясопродукты
- Ключові слова/ О/ Ок/ окисне псування, окислительное повреждение
- Ключові слова/ Х/ Хі/ хімічний склад, химический состав/ хімічний склад м'яса, химический состав мяса
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|