Красноярцев Г.
Организация работы по внедрению системы качества продукции
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Красноярцев Г. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 10-13.
Шифр: 36-909 УДК: 637.5.05 ББК: 36.909
Є складовою частиною документа: Птицеводство
| Назва головного документа: | Птицеводство |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 3 |
Теми документа- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість яєць, качество яиц
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясо птиці, мясо птицы
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість продукції, качество продукции
- Ключові слова/ С/ Си/ сис.../ сист.../ система, система/ система якості, система качества
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36-909 Захист харчових продуктів
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
- Ключові слова/ С/ Си/ сис.../ сист.../ система, система/ система менеджменту, система менеджмента
- Ключові слова/ Х/ Ха/ ХАССП, ХАССП
|