Шубина Г.
Изменения в ДСТУ на мясоколбасную продукцию: диалог начался
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Шубина Г. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 11-14.
Шифр: 30ц УДК: 006.83:637.5 ББК: 30ц+36.92
Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
| Назва головного документа: | Мясной бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 3 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 30 Техніка і технічні науки в цілому/ 30ц Стандартизація, нормалізація, визначення технічних умов. Метрологія,сертифікація
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандарти, стандарты
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні продукти, мясные продукты
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбасні вироби, колбасные изделия
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандартизація, стандартизация/ стандартизація продукції тваринництва, стандартизация продукции животноводства
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
- УДК/ 0 Загальний вiддiл/ 00 Загальнi питання науки i культури/ 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг (операцiй), ваги, вимiрiв i часу/ 006.7/.8 Стандарти відповідно до їх змісту/ 006.83 Стандарти якості
- Ключові слова/ С/ Ст/ ста.../ стан.../ стандарт, стандарт/ стандарти, стандарты/ стандарти якості, стандарты качества
- Ключові слова/ Д/ Де/ дер.../ держ.../ державний.../ державний стандарт України, государственный стандарт Украины
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясоковбасна продукція, мясоколбасная продукция
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|