головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Забашта А.Г., Подвойская И.А., Молочников М.В.
Справочник по производству фаршированных и вареных колбас, сарделек, сосисок и мясных хлебов

Вид документа: Довідник
Рiк видання: 2001 Мiсце видання: М.
Автор: Забашта А.Г., Подвойская И.А., Молочников М.В. Авторський знак: З-12 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 709 с.
Шифр: 36.92 УДК: 637.524 ББК: 36.92 ISBN: 5-94009-002-8
Аннотацiя:Дано более 540 рецептур колбас.Основные требования к сырью. Технологические процессы. Нормы выхода.
Загальна інформація
 Ціна:226,30 грн
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Чз 126915    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'