Гончаров Г.І.
Технологія первинної переробки худоби і продуктів забою
Вид документа: Навчальний посібник
Рiк видання: 2003 Мiсце видання: К. Видавництво: НУХТ
Автор: Гончаров Г.І. Авторський знак: Г65 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 160 с.
Шифр: 36.92 УДК: 637.513 ББК: 36.92 ISBN: 966-612-018-6
Аннотацiя: | Властивості й харчова цінність м'яса, автолітичні зміни, що відбуваються в м'ясі після забою тварин. |
| Додаткові відомості щодо назви: | Навч. посіб. |
| Ціна: | 28,10 грн 24,70 грн 34,40 грн |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
А |
128580 |
|
1 |
0 |
А |
128581 |
|
1 |
0 |
А |
128582 |
|
1 |
0 |
А |
128584 |
|
1 |
0 |
А |
128585 |
|
1 |
0 |
А |
128586 |
|
1 |
0 |
А |
128587 |
|
1 |
0 |
А |
128588 |
|
1 |
0 |
А |
128589 |
|
1 |
0 |
А |
128590 |
|
1 |
0 |
А |
128591 |
|
1 |
0 |
А |
128592 |
|
1 |
0 |
А |
128593 |
|
1 |
0 |
А |
128594 |
|
1 |
0 |
А |
128595 |
|
1 |
0 |
А |
128596 |
|
1 |
0 |
А |
132232 |
|
1 |
0 |
А |
132233 |
|
1 |
0 |
А |
132234 |
|
1 |
0 |
А |
132235 |
|
1 |
0 |
А |
132236 |
|
1 |
0 |
Ф2 |
128583 |
|
1 |
0 |
Чз |
126912 |
|
1 |
0 |
Чз |
126913 |
|
1 |
0 |
Чз |
128577 |
|
1 |
0 |
Чз |
128578 |
|
1 |
0 |
Чз |
128579 |
|
1 |
0 |
|