головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Гончаров Г.І.
Технологія первинної переробки худоби і продуктів забою

Вид документа: Навчальний посібник
Рiк видання: 2003 Мiсце видання: К. Видавництво: НУХТ
Автор: Гончаров Г.І. Авторський знак: Г65 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 160 с.
Шифр: 36.92 УДК: 637.513 ББК: 36.92 ISBN: 966-612-018-6
Аннотацiя:Властивості й харчова цінність м'яса, автолітичні зміни, що відбуваються в м'ясі після забою тварин.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Навч. посіб.
Загальна інформація
 Ціна:28,10 грн 24,70 грн 34,40 грн
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
А 128580    1 0
А 128581    1 0
А 128582    1 0
А 128584    1 0
А 128585    1 0
А 128586    1 0
А 128587    1 0
А 128588    1 0
А 128589    1 0
А 128590    1 0
А 128591    1 0
А 128592    1 0
А 128593    1 0
А 128594    1 0
А 128595    1 0
А 128596    1 0
А 132232    1 0
А 132233    1 0
А 132234    1 0
А 132235    1 0
А 132236    1 0
Ф2 128583    1 0
Чз 126912    1 0
Чз 126913    1 0
Чз 128577    1 0
Чз 128578    1 0
Чз 128579    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'