головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Пшенишнюк Г.Ф., Макарова О.В., Іванова Г.С.
Вплив рецептурних інгредієнтів на показники якості зернового хліба

Вид документа: Стаття періодики
Автор: Пшенишнюк Г.Ф., Макарова О.В., Іванова Г.С. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 4-10.
Шифр: 36.83 УДК: 664.664 ББК: 36.83
Є складовою частиною документа: Зернові продукти і комбікорми
Відомості щодо головного
 Назва головного документа:Зернові продукти і комбікорми
 Дата видання головного документа:2013
 Номер частини головного документа:№ 1
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'