укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Убой свиней согласно евростандартам
Вид документа:
Стаття періодики
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 8-9.
Шифр:
46.5
УДК:
636.4:637.513
ББК:
36.920.1+46.5
Є складовою частиною документа:
Свинарство України
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Свинарство України
Дата видання головного документа
:
2012
Номер частини головного документа
:
№ 12
Теми документа
ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 46 Спеціальне (приватне) тваринництво/ 46.5 Свинарство
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.920.1 Забій тварин і первинна обробка м'ясних туш
Ключові слова/ З/ За/ заб.../ забій, убой/ забій свиней, убой свиней
Ключові слова/ Є/ Єв/ євростандарти, евростандарты
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.4 Свинi
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.51 Свіже м'ясо. Замінники м'яса/ 637.513 Забій, первинна переробка та пакування м'яса (технологія та устаткування)
БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва/ Переробка м'яса
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'