укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Осадчук И.В.
Модифицированные соевые белки как дополнительные сырьевые ресурсы
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Осадчук И.В.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 14-16.
Шифр:
36
УДК:
664:633.34
ББК:
36+42.113.6
Є складовою частиною документа:
Мясное дело
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Мясное дело
Дата видання головного документа
:
2013
Номер частини головного документа
:
№ 1
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 42 Спеціальне рослинництво/ 42.1 Рільництво/ 42.11 Зернові та зернобобові культури/ 42.113 Зернобобові культури/ 42.113.6 Соя
Ключові слова/ С/ Со/ соя, соя
Ключові слова/ С/ Со/ соє.../ соєві білки, соевые белки
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова/ харчова промисловість, пищевая промышленность
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 631/635 Управління сільським господарством. Агрономія. Садівництво/ 633/635 Рослинництво в цілому. Рільництво. Садівництво/ 633 Польовi сiльськогосподарськi культури та їх виробництво/ 633.3 Кормовi рослини ( крім трави )/ 633.34 Соя ( соя культурна ). Glycine
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'