укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Грищенко Ф.
Європейська система безпечності харчових продуктів. Історія створення
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Грищенко Ф.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 40-43.
Шифр:
30ц
УДК:
338.439.6
ББК:
36-9
Є складовою частиною документа:
Стандартизація. Сертифікація. Якість
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Стандартизація. Сертифікація. Якість
Дата видання головного документа
:
2013
Номер частини головного документа
:
№ 1
Теми документа
Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продовольча.../ продовольча безпека, продовольственная безопасность
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість та безпека харчових продуктів, качество и безопасность пищевых продуктов
Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека кормів, безопасность кормов
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва/ 338.439 Економіка продовольчого виробництва та постачання. Економіка харчової промисловості. Економіка продуктів харчув./ 338.439.6 Забезпечення дотримання стандартів продовольства. Постачання продовольчих товарів. Продовольча безпека
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36-9 Харчові продукти. Товарознавство, експертиза
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'