Вербицкий С.Б.
От свинины до свинины
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Вербицкий С.Б. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 52-63.
Шифр: 36.92 УДК: 637.513 ББК: 36.920.1
Аннотацiя: | Эффективно осуществить убой и первичную переработку свиней позволяют современные технологии и оборудование. | Є складовою частиною документа: Мясной бизнес
| Назва головного документа: | Мясной бизнес |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 5 |
Теми документа- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво свинини, производство свинины
- Ключові слова/ С/ Св/ сви.../ свин.../ свинина, свинина
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.920.1 Забій тварин і первинна обробка м'ясних туш
- Ключові слова/ З/ За/ заб.../ забій, убой/ забій свиней, убой свиней
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка свиней, переработка свиней
- Ключові слова/ У/ Ус/ устаткування, оборудование/ устаткування для розбирання туші, оборудование для разделки туш
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.51 Свіже м'ясо. Замінники м'яса/ 637.513 Забій, первинна переробка та пакування м'яса (технологія та устаткування)
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва/ Переробка м'яса
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|