Вербицький С.
На частини
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Вербицький С. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 43-45.
Шифр: 36.92 УДК: 637.513.2 ББК: 36.920.1
Аннотацiя: | Провести ділення тушок птиці, що відповідає вимогам ринку, дозволяє сучасне технологічне обладнання. | Є складовою частиною документа: Наше птахівництво
| Назва головного документа: | Наше птахівництво |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 3 |
Теми документа- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясо птиці, мясо птицы
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.920.1 Забій тварин і первинна обробка м'ясних туш
- Ключові слова/ О/ Об/ обр.../ обробка, обработка/ обробка м'ясних продуктів, обработка мясных продуктов
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.51 Свіже м'ясо. Замінники м'яса/ 637.513 Забій, первинна переробка та пакування м'яса (технологія та устаткування)/ 637.513.2 Устаткування боєнь, різниць
- Ключові слова/ О/ Об/ обл.../ обладнання, оборудование/ обладнання для птахофабрик, оборудование для птицефабрик
- Ключові слова/ О/ Об/ обл.../ обладнання, оборудование/ обладнання для виробництва м'ясних напівфабрикатів, оборудование для производства мясных полуфабрикатов
- Ключові слова/ О/ Об/ обл.../ обладнання, оборудование/ обладнання для бійні, оборудование для бойни
- Ключові слова/ Т/ Ту/ тушки курячі, тушки куриные
- Ключові слова/ О/ Об/ обр.../ обробка, обработка/ обробка тушок птиці, обработка тушек птицы
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва/ Переробка птиці
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|