укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Продовольча індустрія АПК
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2013
Мова:
Українська
Обсяг:
48 с.
Шифр:
65.32
УДК:
338.43
ББК:
65.32-4
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Складові частини документа:
Красуля О., Грек О. Гідроліз молочної сироватки з харчовими волокнами
. - С. 38-40.
Григоренко С., Попова В.,Фефелов А., Боровикова Н. Качество спирта пищевого и ликероводочной продукции после магнитной обработки
. - С. 20-24.
Осокіна Н., Костецька К. Стан плодових овочів під час зберігання
. - С. 41-47.
Федоркина И. Тепловая обработка мясных полуфабрикатов в различных греющих средах
. - С. 10-14.
Белінська С., Дьяков О. Якість швидкозамороженої плодоовочевої продукції
. - С. 25-29.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 1
Теми документа
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.32 Економіка сільського господарства/ 65.32-4 Економіка АПК
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва
БД Періодика/ Журнали/ Журнали вітчизняні
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'