укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Продовольча індустрія АПК
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2013
Мова:
Українська
Обсяг:
44 с.
Шифр:
65.32
УДК:
338.43
ББК:
65.32-4
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Складові частини документа:
Савченко О., Шевченко Л. Режими розрізання сирного згустка при виготовленні твердих сирів
. - С. 25-27.
Пешук Л. Ферментування рибного фаршу з товстолобу білого
. - С. 10-13.
Погребняк В., Федоркіна І. Харчові вироби, виготовлені у пароконвектоматах
. - С. 14-17.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 2
Теми документа
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.32 Економіка сільського господарства/ 65.32-4 Економіка АПК
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва
БД Періодика/ Журнали/ Журнали вітчизняні
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'