укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Федоркина И.
Тепловая обработка мясных полуфабрикатов в различных греющих средах
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Федоркина И.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 10-14.
Шифр:
36.92
УДК:
637.521
ББК:
36.920.5
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Продовольча індустрія АПК
Дата видання головного документа
:
2013
Номер частини головного документа
:
№ 1
Теми документа
Ключові слова/ Т/ Те/ теп.../ тепло, тепло/ теплова обробка харчових продуктів, тепловая обработка пищевых продуктов
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.920.5 Теплова обробка м'яса
Ключові слова/ Н/ На/ нап.../ напівфабрикати, полуфабрикаты/ напівфабрикати м'ясні, полуфабрикаты мясные
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні напівфабрикати, мясные полуфабрикаты
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.521 Напівфабрикати та їх виробництво
Ключові слова/ С/ Св/ свч.../ СВЧ-нагрівачі, СВЧ-нагреватели
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'