укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Пешук Л.
Ферментування рибного фаршу з товстолобу білого
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Пешук Л.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 10-13.
Шифр:
36.94
УДК:
664.95
ББК:
36.944
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Продовольча індустрія АПК
Дата видання головного документа
:
2013
Номер частини головного документа
:
№ 2
Теми документа
Ключові слова/ Р/ Ри/ риб.../ рибні продукти, рыбные продукты
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.94 Виробництво риби та рибних продуктів/ 36.944 Виробництво рибних напівфабрикатів та кулінарних вироб
Ключові слова/ Ф/ Фе/ ферментні препарати, ферментные препараты
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.8/.9 Виробництво консервiв/ 664.9 Консервування продуктів твариннного походження/ 664.95 Консервуваня риби. Консервні рибопродукти
Ключові слова/ Б/ Бі/ біл.../ білий товстолобик, белый толстолобик
Ключові слова/ Р/ Ри/ риб.../ рибний фарш, рыбный фарш
Ключові слова/ Г/ Гі/ гід.../ гідро.../ гідроліз, гидролиз/ гідроліз білків, гидролиз белков
Ключові слова/ Ф/ Фе/ ферментування, ферментирование
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'