укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Погребняк В., Федоркіна І.
Харчові вироби, виготовлені у пароконвектоматах
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Погребняк В., Федоркіна І.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 14-17.
Шифр:
36.92
УДК:
637.03:579.67
ББК:
36.920.5+36.944
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Продовольча індустрія АПК
Дата видання головного документа
:
2013
Номер частини головного документа
:
№ 2
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.94 Виробництво риби та рибних продуктів
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні продукти, мясные продукты
Ключові слова/ Б/ Бі/ біо.../ біолог.../ біологічна.../ біологічна цінність продуктів харчування, біологическая ценность продуктов питания
Ключові слова/ Т/ Те/ теп.../ тепло, тепло/ теплова обробка харчових продуктів, тепловая обработка пищевых продуктов
Ключові слова/ Р/ Ри/ риб.../ рибні продукти, рыбные продукты
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.920.5 Теплова обробка м'яса
УДК/ 5 Математика. Природничi науки/ 57 Бiологiчнi науки в цiлому/ 579 Мiкробiологiя/ 579.6 Прикладна мікробіологія/ 579.67 Харчова мікробіологія
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.03 Способи та прийоми обробки тваринницької продукції
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові вироби, пищевые изделия
Ключові слова/ П/ Па/ пар.../ пароконвектомати, пароконвектоматы
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'