Коткова Н.С.
Інноваційний розвиток спиртового виробництва як перспектива впливу на собівартість продукції
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Коткова Н.С. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 43-47.
Шифр: 65.30 УДК: 661.72:330.341.1 ББК: 65.306.7+65.011.151
Є складовою частиною документа: Агросвіт
| Назва головного документа: | Агросвіт |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 10 |
Теми документа- Ключові слова/ С/ Со/ собівартість, себестоимость/ собівартість продукції, себестоимость продукции
- ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.30 Економіка промисловості/ 65.305/307 Економіка галузей промисловості/ 65.306.7 Економіка харчової промисловості
- Ключові слова/ І/ Ін/ інн.../ інноваційний.../ інноваційний розвиток, инновационное развитие
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова/ харчова промисловість, пищевая промышленность
- УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 330 Економiка взагалi/ 330.3 Динаміка економіки. Економічний розвиток/ 330.34 Економічний розвиток/ 330.341 Чинники, що впливають на економічний розвиток/ 330.341.1 Розвиток виробничого потенціалу. Технічний прогрес. Інновації
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 661 Продукти хiмiчної промисловостi/ 661.7 Виробництво органічних речовин/ 661.72 Спирти та їхні похідні
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конк.../ конкурент/ конкурентоспроможність, конкурентоспособность/ конкурентоспроможність продукції, конкурентоспособность продукции
- ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.01Загальна економічна теорія. Ринкова економіка/ 65.011 Загальні основи економіки/ 65.011.1 Економічні ресурси. Чинники виробництва/ 65.011.15 Наука, інформація, знання. Інтелектуальний капітал як чинник виробництва/ 65.011.151 Науково-технічний прогрес. Інновації
- Ключові слова/ С/ Сп/ спи.../ спиртове виробництво, спиртовое производство
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Економіка і організація харчових виробництв
|