укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Продовольча індустрія АПК
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2013
Мова:
Українська
Обсяг:
48 с.
Шифр:
65.32
УДК:
338.43
ББК:
65.32-4
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Складові частини документа:
Баль-Прилипко Л., Гармаш О. Білково-жирові емульсії у технології варених ковбасних виробів
. - С. 13-16.
Скалецька Л., Бобер А. Зберігання садовини
. - С. 33-36.
Сухенко Ю., Веретинская И. Пищевая и биологическая ценность семян льна
. - С. 26-28.
Погребняк В., Федоркина И. Режиы тепловой обработки кулинарной продукции в пароконвектоматах
. - С. 19-23.
Калмикова Г. Ферментація сирної маси у виробництві термокислотних сирів
. - С. 16-18.
Функциональные мясные продукты: что грядет в перспективе?
. - С. 4-7.
Скрипка Г. Хлор та фосфорорганічні пестициди у медоносних рослинах
. - С. 37-41.
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 3
Теми документа
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.32 Економіка сільського господарства/ 65.32-4 Економіка АПК
УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва
БД Періодика/ Журнали/ Журнали вітчизняні
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'