укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Крисанов Д.Ф., Водянка Л.Д.
Інноваційний потенціал переробно-харчових підприємств: оцінювання та реалізація
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Крисанов Д.Ф., Водянка Л.Д.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 84-105.
Шифр:
65.30
УДК:
664
ББК:
65.306.7
Є складовою частиною документа:
Економіка і прогнозування
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Економіка і прогнозування
Дата видання головного документа
:
2013
Номер частини головного документа
:
№ 2
Теми документа
ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.30 Економіка промисловості/ 65.305/307 Економіка галузей промисловості/ 65.306.7 Економіка харчової промисловості
Ключові слова/ І/ Ін/ інн.../ інноваційний.../ інноваційний потенціал, инновационный потенциал
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові підприємства, пищевые предприятия
Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробно-харчове виробництво, перерабатывающе-пищевое производство
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Економіка і організація харчових виробництв
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'