Бондар М.
До і після
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Бондар М. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С.44-47.
Шифр: 36.92 УДК: 637.513 ББК: 36.920.1
Аннотацiя: | Про вплив передзабійних факторів на якість м'яса та стан птиці. | Є складовою частиною документа: Наше птахівництво
| Назва головного документа: | Наше птахівництво |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 4 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.920.1 Забій тварин і первинна обробка м'ясних туш
- Ключові слова/ З/ За/ заб.../ забій, убой/ забій птиці, убой птицы
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.51 Свіже м'ясо. Замінники м'яса/ 637.513 Забій, первинна переробка та пакування м'яса (технологія та устаткування)
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'яса, качество мяса/ якість м'яса птиці, качество мяса птицы
- Ключові слова/ З/ За/ заб.../ забій, убой/ забійні якості, убойные качества
- Ключові слова/ О/ Об/ обр.../ обробка, обработка/ обробка тушок птиці, обработка тушек птицы
- Ключові слова/ К/ Ко/ кор.../ корм, корм/ кормо.../ кормове голодування, кормовое голодание
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва/ Переробка птиці
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|