Совершенствование технологии производства мяса бройлеров
Вид документа: Збірник наукових праць
Рiк видання: 1985 Мiсце видання: М. Видавництво: Агропромиздат
Авторський знак: С56
Мова: Російська Обсяг: 209 с.
Шифр: 46.8 УДК: 636.5 ББК: 46.8
| Додаткові відомості щодо назви: | сб. науч. трудов |
Теми документа- ББК/ 4 Сільське та лісове господарство
- Ключові слова/ Б/ Бр/ бройлери, бройлеры
- Ключові слова/ С/ Се/ сел.../ селекція, селекция/ селекція птиці, селекция птицы
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясо бройлерів, мясо бройлеров
- Ключові слова/ Г/ Го/ год.../ годівля, кормление/ годівля бройлерів, кормление бройлеров
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'яса, производство мяса/ виробництво м'яса бройлерів, производство мяса бройлеров
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 636 Загальнi вiдомостi про тваринництво та полiпшення порiд тварин. Скотарство. Розведення домашнiх тварин/ 636.5 Свійські (домашні) птахи
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Чз |
151479 |
|
1 |
0 |
Чз |
80080 |
|
0 |
0 |
|