головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Шокина Ю.В.
Научные основы производства рыбопродуктов

Вид документа: Навчальний посібник
Рiк видання: 2003 Мiсце видання: СПб Видавництво: ГИОРД
Автор: Шокина Ю.В. Авторський знак: Ш78 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 88 с.
Шифр: 36.94 ББК: 36.94 ISBN: 5-901065-70-0
Аннотацiя:Консервирование рыбного сырья холодом, рыбы посолом, рыбного сырья сушкой и копчением.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Лабораторный практикум
Загальна інформація
 Ціна:35,20 грн
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Чз 127113    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'