Шокина Ю.В.
Научные основы производства рыбопродуктов
Вид документа: Навчальний посібник
Рiк видання: 2003 Мiсце видання: СПб Видавництво: ГИОРД
Автор: Шокина Ю.В. Авторський знак: Ш78 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 88 с.
Шифр: 36.94 ББК: 36.94 ISBN: 5-901065-70-0
Аннотацiя: | Консервирование рыбного сырья холодом, рыбы посолом, рыбного сырья сушкой и копчением. |
| Додаткові відомості щодо назви: | Лабораторный практикум |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Чз |
127113 |
|
1 |
0 |
|