укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Функциональные мясные продукты: что грядет в перспективе?
Вид документа:
Стаття періодики
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 4-7.
Шифр:
36.92
УДК:
637.523.05
ББК:
36.927
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Продовольча індустрія АПК
Дата видання головного документа
:
2013
Номер частини головного документа
:
№ 3
Теми документа
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні продукти, мясные продукты
Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ проб.../ пробіотики, пробиотики
Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбасні вироби, колбасные изделия
Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'ясних продуктів, производство мясных продуктов
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.927 Виробництво ковбас
Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво ковбас, производство колбас
Ключові слова/ І/ Ін/ інулін, инулин
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.523 Виробництво ковбас
Ключові слова/ В/ Вм/ вміст жиру, содержание жира
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні продукти функціонального призначення, мясные продукты функционального назначения
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'