Баль-Прилипко Л., Гармаш О.
Білково-жирові емульсії у технології варених ковбасних виробів
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Баль-Прилипко Л., Гармаш О. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 13-16.
Шифр: 36.92 УДК: 637.523.04 ББК: 36.927
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
| Назва головного документа: | Продовольча індустрія АПК |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 3 |
Теми документа- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбасні вироби, колбасные изделия
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.927 Виробництво ковбас
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво ковбас, производство колбас
- Ключові слова/ І/ Ін/ інг.../ інгредієнти, ингредиенты
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаси, колбасы/ ковбаси варені, колбасы вареные
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.04 Хімічний склад та інгредієнти тваринницької продукції
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.523 Виробництво ковбас
- Ключові слова/ Е/ Ем/ емульсії жирові, эмульсии жировые
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясопродукти, мясопродукты
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|