укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Погребняк В., Федоркина И.
Режиы тепловой обработки кулинарной продукции в пароконвектоматах
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Погребняк В., Федоркина И.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
С. 19-23.
Шифр:
36.81
УДК:
637.02:664
ББК:
36.81
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Продовольча індустрія АПК
Дата видання головного документа
:
2013
Номер частини головного документа
:
№ 3
Теми документа
Ключові слова/ Т/ Те/ теп.../ тепло, тепло/ теплова обробка харчових продуктів, тепловая обработка пищевых продуктов
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.81 Основні процеси і апарати харчових виробництв
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.02 Машини та устаткування для технічної обробки тваринної продукції
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
Ключові слова/ Р/ Ри/ риб.../ рибні вироби, рыбные изделия
Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість продуктів харчування, качество продуктов питания
Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні вироби, мясные изделия
Ключові слова/ П/ Па/ пар.../ пароконвектомати, пароконвектоматы
Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ вироби, изделия/ вироби з тіста, изделия из теста
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Процеси і апарати харчових виробництв
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'