укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Мясное дело
Вид документа:
Номер журналу
Рiк видання:
2005
Мова:
Українська
Обсяг:
58 с
Шифр:
36.92
ББК:
36.92
Складові частини документа:
Ветеринарно-санитарная экспертиза мяса в процессе хранения
. - С.44-45
Усатенко Н.Ф. Оптимизация параметров процесса тепловой обработки колбасных изделий
. - С.16-17
Пасичный В.Н. Производство консервов с пищевыми добавками
. - С.26-27
Щоб було м'ясо, і було сало, або що передбачає Програма розвитку свинарства України до 2010 року
. - С.22-23
Відомості щодо назви
Номер частини
:
№ 10
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'