Львова Л., Яицких А.
Откуда в хлебе картофельная палочка
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Львова Л., Яицких А. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 187-191.
Шифр: 36.82 УДК: 664.72 ББК: 36.821
Аннотацiя: | Источники загрянения зерна спорообразующими бактериями - возбудителями картофельной болезни хлеба. | Є складовою частиною документа: Зерно
| Назва головного документа: | Зерно |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 8 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.82 Борошномельне і круп'яне виробництво./ 36.821 Зберігання та первинна обробка зерна
- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб
- Ключові слова/ З/ Зе/ зер.../ зерно, зерно
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів/ 664.6/.7 Борошномельно-круп'яне та хлiбопекарське виробництво/ 664.7 Зберігання та переробка зерна. Борошномельне і круп'яне виробництво. Виробництво харчових продуктів із зерна/ 664.72 Зберігання. Очищення і підготовка зерна
- Ключові слова/ Х/ Хл/ хліб, хлеб/ хлібопекарні властивості, хлебопекарные свойства
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість борошна, качество муки
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість хліба, качество хлеба
- Ключові слова/ З/ Зб/ збудники хвороб, возбудители болезней
- Ключові слова/ К/ Ка/ кар.../ картопля, картофель/ картопляна хвороба хліба, картофельная болезнь хлеба
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції рослинництва/ Переробка зерна
|