Топникова Е.В.
Добавки различного назначения как фактор обеспечения качества продуктов маслоделия
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Топникова Е.В. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 20-22.
Шифр: 36.95 УДК: 637.2 ББК: 36.957
Є складовою частиною документа: Молочное дело
| Назва головного документа: | Молочное дело |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 6-7 |
Теми документа- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчові.../ харчові добавки, пищевые добавки
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів/ 36.957 Маслоробство
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конс.../ консерв.../ консерванти, консерванты
- Ключові слова/ М/ Ма/ мас.../ масло, масло/ маслоробство, маслоделие
- Ключові слова/ С/ См/ сма.../ смакові наповнювачі, вкусовые наполнители
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.2 Масло та маслоробство
- Ключові слова/ М/ Ма/ мас.../ масло, масло/ маслоутворювачі, маслообразователи
- Ключові слова/ Е/ Ем/ емульгатори-стабілізатори, эмульгаторы-стабилизаторы
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість продуктів харчування, качество продуктов питания
- Ключові слова/ М/ Ма/ мас.../ масло, масло/ масложирові продукти, масложировые продукты
|