головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Баль-Прилипко Л.В., Леонова Б.І., Корсун В.О.
Сучасні функціональні інгредієнти для м'ясних продуктів

Вид документа: Стаття періодики
Автор: Баль-Прилипко Л.В., Леонова Б.І., Корсун В.О. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 27-29.
Шифр: 36.92 УДК: 637.04 ББК: 36.818+36.92
Є складовою частиною документа: Мясное дело
Відомості щодо головного
 Назва головного документа:Мясное дело
 Дата видання головного документа:2013
 Номер частини головного документа:№ 3-4
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'