укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Методичні положення та норми продуктивності на виробництво молочних продуктів і морозива
Вид документа:
Книга
Рiк видання:
2012
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
НДІ "Украгропромпродуктивність
Авторський знак:
М54
Мова:
Українська
Обсяг:
443 с
Шифр:
36.95
УДК:
637.1
ББК:
36.95
Відомості щодо назви
Відомості про відповідальність
:
І. М. Демчик, В. О. Завалевська, А. Є. Величко, А. Л. Солошонок та ін.
Загальна інформація
Ціна
:
20,45 грн
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
Ключові слова/ Н/ Но/ нор.../ нормування, нормирование/ нормування праці, нормирование труда
Ключові слова/ Р/ Ро/ роз.../ розрахунки, расчеты
Ключові слова/ Н/ Но/ нор.../ норми, нормы/ норми і раціони годівлі корів, нормы и рационы кормления коров
Ключові слова/ П/ Пр/ Про/ прод.../ продукція, продукция/ продукція тваринництва, продукция животноводства
Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво молока, производство молока
Ключові слова/ Н/ Но/ нор.../ нормування, нормирование
Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво молочних продуктів, производство молочных продуктов
Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво морозива, производство мороженого
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.1 Загальні відомості про молочне господарство та молочні продукти
Примірники
Місце збереження
Інвентарний номер
Номер
Кількість
Видано
А
146771
1
0
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'