Усатенко Н.Ф.
Яке воно - м'ясо сучасних курчат бройлерів
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Усатенко Н.Ф. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 15-16.
Шифр: 36.93 УДК: 637.54.05 ББК: 36.93
Є складовою частиною документа: Мясное дело
| Назва головного документа: | Мясное дело |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 5-6 |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.93 Виробництво птахопродуктів
- Ключові слова/ П/ Пт/ птахопродукти, птицепродукты
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясо птиці, мясо птицы
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.05 Якості та властивості тваринницької продукції (крім складу)
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.54 М'ясо домашніх птахів та пернатої дичини
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'яса, качество мяса/ якість м'яса птиці, качество мяса птицы
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясо курей, мясо кур
- Ключові слова/ А/ Ад/ адсорбція, адсорбция
- Ключові слова/ Т/ Ту/ тушки курячі, тушки куриные
|