Продовольча індустрія АПК
Вид документа: Номер журналу
Рiк видання: 2013
Мова: Українська Обсяг: 48 с.
Шифр: 65.32 УДК: 338.43 ББК: 65.32-4
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
Складові частини документа:
- Погребняк В., Федоркіна І. Використання біологічно активних добавок для обробки продуктів у пароконвектоматах. - С. 8-12.
- Сухенко В. Вплив ступеня подрібнення фаршів на кінетику висушування сирокопчених ковбас. - С. 25-28.
- Мельничук С., Баль-Прилипко А. Леонова Б., Назаров В. Дослідження перспективних функціональних інгредієнтів для м'ясних продуктів. - С. 17-20.
- Скалецька Л., Завадська О., Шульгач Р. Придатність до зберігання цибулі ріпчастої залежно від мінерального живлення при вирощуванні. - С. 29-33.
- Скалецька Л., Бобер А. Смородина - ягода цілюща. - С. 41-42.
- Григоренко С., Попова В., Фефелов А., Боровикова Н. Усовершенствование технологии изготовления этилового спирта за счет применения магнитных полей. - С. 4-7.
- Орлова Н., Нестеренко Н. Швидкозаморожені напівфабрикати із печериць коричневої раси. - С. 33-35.
Теми документа
|