головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Погребняк В., Федоркіна І.
Використання біологічно активних добавок для обробки продуктів у пароконвектоматах

Вид документа: Стаття періодики
Автор: Погребняк В., Федоркіна І. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 8-12.
Шифр: 36.92 УДК: 637.521 ББК: 36.924
Аннотацiя:Розглянуті питання формування споживчих властивостей рублених м'ясних напівфабрикатів оброблених в пароконвектоматі шляхом використання біологічно активних добавок (фукуса, ламінарії).
Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
 Назва головного документа:Продовольча індустрія АПК
 Дата видання головного документа:2013
 Номер частини головного документа:№ 4
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'