Погребняк В., Федоркіна І.
Використання біологічно активних добавок для обробки продуктів у пароконвектоматах
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Погребняк В., Федоркіна І. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 8-12.
Шифр: 36.92 УДК: 637.521 ББК: 36.924
Аннотацiя: | Розглянуті питання формування споживчих властивостей рублених м'ясних напівфабрикатів оброблених в пароконвектоматі шляхом використання біологічно активних добавок (фукуса, ламінарії). | Є складовою частиною документа: Продовольча індустрія АПК
| Назва головного документа: | Продовольча індустрія АПК |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 4 |
Теми документа- Ключові слова/ Н/ На/ нап.../ напівфабрикати, полуфабрикаты
- Ключові слова/ Р/ Ру/ рублені напівфабрикати, рубленые полуфабрикаты
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.924 Виробництво м'ясних напівфабрикатів
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість м'ясних продуктів, качество мясных продуктов
- Ключові слова/ Н/ На/ нап.../ напівфабрикати, полуфабрикаты/ напівфабрикати м'ясні, полуфабрикаты мясные
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні напівфабрикати, мясные полуфабрикаты
- Ключові слова/ Б/ Бі/ біо.../ біолог.../ біологічно.../ біологічно активні добавки, биологически активные добавки
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.521 Напівфабрикати та їх виробництво
- Ключові слова/ Л/ Ла/ ламінарії, ламинарии
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво напівфабрикатів, производство полуфабрикатов
- Ключові слова/ О/ Об/ обл.../ обладнання, оборудование/ обладнання для виробництва м'ясних напівфабрикатів, оборудование для производства мясных полуфабрикатов
- Ключові слова/ П/ Па/ пар.../ пароконвектомати, пароконвектоматы
- Ключові слова/ Ф/ Фу/ фукус, фукус
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|