укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Сухенко В.
Вплив ступеня подрібнення фаршів на кінетику висушування сирокопчених ковбас
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Сухенко В.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 25-28.
Шифр:
36.92
УДК:
637.524
ББК:
36.927
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Продовольча індустрія АПК
Дата видання головного документа
:
2013
Номер частини головного документа
:
№ 4
Теми документа
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів./ 36.927 Виробництво ковбас
Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаси, колбасы/ ковбаси сирокопчені, колбасы сырокопченые
Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбасний фарш, колбасный фарш
Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво ковбас, производство колбас
Ключові слова/ К/ Ку/ кут.../ кутерування, куттерование
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти/ 637.52 Оброблені, консервовані та варені м'ясні продукти. Домашня м'ясна продукція/ 637.524 Види ковбасної продукції
Ключові слова/ С/ Су/ суш.../ сушіння, сушка/ сушіння ковбас, сушка колбас
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'