укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Орлова Н., Нестеренко Н.
Швидкозаморожені напівфабрикати із печериць коричневої раси
Вид документа:
Стаття періодики
Автор:
Орлова Н., Нестеренко Н.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
С. 33-35.
Шифр:
36.81
УДК:
641.528:635.82
ББК:
36.813.7+42..349
Є складовою частиною документа:
Продовольча індустрія АПК
Відомості щодо головного
Назва головного документа
:
Продовольча індустрія АПК
Дата видання головного документа
:
2013
Номер частини головного документа
:
№ 4
Теми документа
ББК/ 4 Сільське та лісове господарство/ 42 Спеціальне рослинництво/ 42.3 Садівництво та овочівництво/ 42.34 Овочівництво/ 42.349 Інші овочеві культури. Пряні овочеві. Гриби
Ключові слова/ О/ Ох/ охолодження, охлаждение
Ключові слова/ П/ Пе/ печ.../ печериці, шампиньоны
Ключові слова/ Н/ На/ нап.../ напівфабрикати, полуфабрикаты
ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.81 Основні процеси і апарати харчових виробництв/ 36.813 Теплові процеси/ 36.813.7 Охолоджування. Холодильна технологія харчових продуктів
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 631/635 Управління сільським господарством. Агрономія. Садівництво/ 633/635 Рослинництво в цілому. Рільництво. Садівництво/ 635 Овочівництво і декоративне садівництво/ 635.1/.8 Овочi. Присадибне городництво/ 635.8 Їстівні гриби/ 635.82 Печериці. Загальні відомості про пластинчасті гриби
Ключові слова/ Ш/ Шв/ швидкозаморожена плодоовочева продукція, быстрозамороженная плодоовощная продукция
УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 64 Домоведення. Комунальне господарство. Служба побуту/ 641/642 Харчування. Харчовi продукти. Приготування їжi. Страви/ 641 Продукти харчування. Приготуваня їжі. Страви/ 641.5 Приготування їжі і страв. Кулінарія/ 641.52 Способи приготування їжі з використанням тепла або холоду/ 641.528 Охолодження
Ключові слова/ Н/ На/ нап.../ напівфабрикати, полуфабрикаты/ напівфабрикати грибні, полуфабрикаты из грибов
БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Процеси і апарати харчових виробництв
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'