Зернові продукти і комбікорми
Вид документа: Номер журналу
Рiк видання: 2013 Мiсце видання: Одеса Видавництво: Одес. нац. академія харч.технологій
Мова: Українська Обсяг: 54 с.
Шифр: 36.82 УДК: 664.7 ББК: 36.82
Є складовою частиною документа: Зернові продукти і комбікорми
Складові частини документа:
- Сытько А.Н. Гранулирование - залог прибыльного животноводства и птицеводства. - С. 39-40.
- Воєцька О.Є., Лапінська А.П., Макаринська А.В., Луніна Л.О. Ефективність використання екструдованого зерна та ферментів у комбікормах для поросят. - С. 41-45.
- Грищенко Ф.В. Європейський комітет зі стандартизації. Порівняльний аналіз типів документів. - С. 4-8.
- Егоров Б.В., Жигунов Д.А. Классификация современных мукомольных заводов и перспективы развития мукомольной промышленности Украины. - С. 16-23.
- Кирпа Н.Я. Научные принципы и промышленные технологии хранения зерновых масс. - С. 11-15.
- Соц С.М., Кустов І.О., Колесніченко С.В. Підготовка голозерного ячменю до переробки. - С. 8-11
- Бордун Т.В., Єгорова А.В., Євдокімова Г.Й., Михайлова В.П. Санітарна якість кормових добавок функціонального призначення для сільськогосподарських тварин і птиці. - С. 33-36.
- Егоров Б.В., Левицкий А.П., Лапинская А.П., Малаки И.С. Эффективный способ подготовки компонентов комбикормов. - С. 36-38.
Теми документа
|