Файвишевский М.Л.
Переработка пищевых отходов мясоперерабатывающих предприятий
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2000 Мiсце видання: СПб Видавництво: Гиорд
Автор: Файвишевский М.Л. Авторський знак: Ф17 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 256 с.
Шифр: 36.92 УДК: 637.5(075.8) ББК: 36.92
Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/My Book (I)/Docs_12/books/pdf/Faivishevsky_Pererabotka_PO_2000.djvu
| Вид та обсяг ресурсу: | Электрон. текст. дан. |
| Загальні зауваження: | Копия печ. изд. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні продукти, мясные продукты
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'яса, производство мяса
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясна промисловість, мясная промышленность
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти
- УДК/ (0…) Таблиця Id. Загальні визначники форми документів/ (07) Посібники для викладання, навчання та практичної підготовки/ (075) Навчальні посібники. Шкільні підручники. Підручники для студентів/ (075.8) Підручники та навчальні посібники для університетів, вищих навчальних закладів
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Переробка та зберігання м'яса та м'ясних продуктів
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка нехарчових відходів, переработка непищевых отходов
- Ключові слова/ Н/ Не/ нех.../ нехарчові продукти, непищевые продукты
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво вологих кормів, производство влажных кормов
- Ключові слова/ О/ Об/ обр.../ обробка, обработка/ обробка жирів, обработка жиров
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|