Антипова Л.В., Глотова И.А., Рогов И.А.
Методы исследования мяса и мясных продуктов
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2001 Мiсце видання: М. Видавництво: Колос
Автор: Антипова Л.В., Глотова И.А., Рогов И.А. Авторський знак: А72 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 376 с.
Шифр: 36.92 УДК: 637.07(075.8) ББК: 36.92
Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/Docs_12/books/pdf/Antipova_Metody_issledov_myasa_2001.djvu
| Додаткові відомості щодо назви: | учеб. |
| Вид та обсяг ресурсу: | Электрон. текст. дан. |
| Загальні зауваження: | Копия печ. изд. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологічний.../ технологічний процес, технологический процесс
- Ключові слова/ Я/ Ял/ яловичина, говядина
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва м'ясних продуктів, технология производства мясных продуктов
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва продукції тваринництва, технология производства продукции животноводства
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.07 Перевірка, випробування, аналіз тваринницької продукції
- УДК/ (0…) Таблиця Id. Загальні визначники форми документів/ (07) Посібники для викладання, навчання та практичної підготовки/ (075) Навчальні посібники. Шкільні підручники. Підручники для студентів/ (075.8) Підручники та навчальні посібники для університетів, вищих навчальних закладів
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека м'ясопродуктів, безопасность мясопродуктов
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологічні.../ технологічні процеси, технологические процессы
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва яловичини, технология производства говядины
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Переробка та зберігання м'яса та м'ясних продуктів
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Виробництво продукції тваринництва
- Ключові слова/ Ф/ Фі/ Фіз/ фізико-хімічні властивості, физико-химические свойства/ фізико-хімічні властивості м'яса, физико-химические свойства мяса
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конт.../ контамінанти м'яса і м'ясних продуктів, контаминанты мяса и мясных продуктов
- Ключові слова/ Д/ До/ дос.../ дослідження, исследования/ дослідження м'яса і м'ясних продуктів, исследования мяса и мясных продуктов
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|