Черевко О.І., Крайнюк Л.М., Касілова Л.О., Димитрієвич Л.Р., Крутовий Ж.А., Зіборова Л.Г.
Методи контролю якості харчової продукції
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2005 Мiсце видання: Харків Видавництво: ХДУХТ
Автор: Черевко О.І., Крайнюк Л.М., Касілова Л.О., Димитрієвич Л.Р., Крутовий Ж.А., Зіборова Л.Г. Авторський знак: М54 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 230 с.
Шифр: 36 УДК: 664:658.562 ББК: 36+65.291.823.2
Електронна версія документа в локальній мережі.
| Додаткові відомості щодо назви: | навч. посіб. |
| Вид та обсяг ресурсу: | Електрон. текст. дані |
| Загальні зауваження: | Копія друк. вид. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість продукції, качество продукции
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість та безпека харчових продуктів, качество и безопасность пищевых продуктов
- Ключові слова/ Х/ Ха/ харчова/ харчова промисловість, пищевая промышленность
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конт.../ контроль, контроль
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість харчових продуктів, качество пищевых продуктов
- Ключові слова/ К/ Ко/ кон.../ конт.../ контроль, контроль/ контроль якості, контроль качества
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі/ 663/664 Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва/ 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 65 Управлiння пiдприємствами. Органiзацiя виробництва, торговлi та засоби зв'язку/ 658 Організація виробництва. Менеджмент. Економіка підприємств. Організація та техніка торгівлі/ 658.5 Організація та планування виробництва (виробн.процесів). Конструювання (проектування). Управління виробниц. Контроль/ 658.56 Контроль якості продукції. Інструментальне виробництво. Види матеріалів, заготовок/ 658.562 Виробничий контроль. Технічний контроль виробництва. Нагляд та контроль за якістю
- Ключові слова/ Б/ Бе/ без.../ безпека, безопасность/ безпека харчової продукції, безопастность пищевой продукции
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Суспільні науки/ Економіка. Економічні науки/ Контроль і ревізія
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Безпека харчових продуктів
- ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.29 Економіка підприємства (фірми). Загальні основи економіки підприємства./ 65.291 Економіка організації (підприємства, фірми)/ 65.291.8 Організація виробництва/ 65.291.82 Продукція. Товари. Послуги/ 65.291.823.2 Якість продукції, товарів, послуг
- Ключові слова/ М/ Ме/ мет.../ методи, методы/ методи контролю, методы контроля
|