головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Черевко О.І., Крайнюк Л.М., Касілова Л.О., Димитрієвич Л.Р., Крутовий Ж.А., Зіборова Л.Г.
Методи контролю якості харчової продукції

Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2005 Мiсце видання: Харків Видавництво: ХДУХТ
Автор: Черевко О.І., Крайнюк Л.М., Касілова Л.О., Димитрієвич Л.Р., Крутовий Ж.А., Зіборова Л.Г. Авторський знак: М54 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 230 с.
Шифр: 36 УДК: 664:658.562 ББК: 36+65.291.823.2

Електронна версія документа в локальній мережі.

Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:навч. посіб.
Електронний ресурс
 Вид та обсяг ресурсу:Електрон. текст. дані
Примітки
 Загальні зауваження:Копія друк. вид.
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'