Кундеева Г.А.
Инновационное развитие мясной промышленности Украины - фактор обеспечения населения мясом и мясопродуктами
Вид документа: Стаття періодики
Автор: Кундеева Г.А. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: С. 25-29.
Шифр: 65.30 УДК: 338.439:637.5(477) ББК: 65.306.7(4Укр)
Є складовою частиною документа: Агросвіт
| Назва головного документа: | Агросвіт |
| Дата видання головного документа: | 2013 |
| Номер частини головного документа: | № 18 |
Теми документа- Ключові слова/ У/ Ук/ україн.../ Україна, Украина, Ukraine
- Ключові слова/ Е/ Ек/ еко/ економіка, экономика/ економіка харчової промисловості, экономика пищевой промышленности
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбасні вироби, колбасные изделия
- ББК/ 6/8 Суспільні та гуманітарні науки/ 65 Економіка. Економічні науки/ 65.30 Економіка промисловості/ 65.305/307 Економіка галузей промисловості/ 65.306.7 Економіка харчової промисловості
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясна промисловість, мясная промышленность
- Ключові слова/ Н/ На/ нап.../ напівфабрикати, полуфабрикаты/ напівфабрикати м'ясні, полуфабрикаты мясные
- УДК/ 3 Суспiльнi науки/ 33 Економiка. Економiчна наука/ 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управління та планування в економіці. Виробництво. Послуги. Ціни./ 338.4 Виробництво продукції та надання послуг по економічних секторах/ 338.43 Економіка сільського господарства як галузь економіки. Економіка продовольчого виробництва/ 338.439 Економіка продовольчого виробництва та постачання. Економіка харчової промисловості. Економіка продуктів харчув./ 338.439.4 Виробництво продовольства/ 338.439.4:637.5 М'ясопродуктовий підкомплекс
- УДК/ (1/9) Таблиця Іе. Загальні визначники місця/ (4/9) Країни та місцевості сучасного світу/ (4) Європа/ (47) Європейська частина колишнього СРСР/ (477) Україна
- Ключові слова/ І/ Ін/ інн.../ інноваційні.../ інноваційні технології, инновационные технологии
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясопродукти, мясопродукты
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Економіка і організація харчових виробництв
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|