Боравский В.А.
Энциклопедия по переработке мяса в фермерских хозяйствах и на малых предприятиях
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2002 Мiсце видання: М. Видавництво: СОЛОН-Пресс
Автор: Боравский В.А. Авторський знак: Б82 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 576 c.
Шифр: 36.92 УДК: 637.03 ББК: 36.92
Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/Docs_12/books/pdf/Boravskiy_Enciloped_pererab_myasa_2002.pdf
| Вид та обсяг ресурсу: | Электрон. текст. дан. |
| Загальні зауваження: | Копия печ. изд. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.92 Виробництво м'яса та м'ясних продуктів.
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбаси, колбасы
- Ключові слова/ К/ Ко/ ков.../ ковбасне виробництво, колбасное производство
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка м'яса, переработка мяса
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка продукції, переработка продукции/ переробка продукції тваринництва, переработка продукции животноводства
- Ключові слова/ К/ Ко/ коп.../ копчення, копчености, копчение
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ перв.../ первинна переробка м'яса, первичная переработка мяса
- Ключові слова/ З/ Зб/ зберігання, хранение/ зберігання м'ясних продуктів, хранение мясных продуктов
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія переробки м'яса і субпродуктів, технология переработки мяса и субпродуктов
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка ковбас, переработка колбас
- Ключові слова/ З/ Зб/ зберігання, хранение/ зберігання та переробка , хранение и переработка
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.03 Способи та прийоми обробки тваринницької продукції
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Переробка та зберігання м'яса та м'ясних продуктів
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Виробництво продукції тваринництва
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія переробки продукції тваринництва, технология переработки продукции животноводства
- Ключові слова/ З/ За/ заг.../ заготівля, заготовка/ заготівля м'яса, заготовка мяса
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва/ Переробка м'яса
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|