Диланян З.Х.
Сыроделие
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 1984 Мiсце видання: М. Видавництво: Легкая и пищевая промышленность
Автор: Диланян З.Х. Авторський знак: Д46 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 280 с
Шифр: 36.95 УДК: 637.1(075.8) ББК: 36.95
Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/Docs_12/books/pdf/Dilanyan_Syrodelie_1984.djvu
| Відомості про видання: | 3-е изд., перераб. и доп. |
| Вид та обсяг ресурсу: | Электрон. текст. дан. |
| Загальні зауваження: | Копия печ. изд. |
Теми документа- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.95 Виробництво молока та молочних продуктів
- Ключові слова/ С/ Си/ сир.../ сир, творог, сыр
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво молока, производство молока
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво молочних продуктів, производство молочных продуктов
- Ключові слова/ Я/ Як/ якість, качество/ якість сирів, качество сыров
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.3 Сир та сироваріння
- УДК/ (0…) Таблиця Id. Загальні визначники форми документів/ (07) Посібники для викладання, навчання та практичної підготовки/ (075) Навчальні посібники. Шкільні підручники. Підручники для студентів/ (075.8) Підручники та навчальні посібники для університетів, вищих навчальних закладів
- Ключові слова/ Д/ До/ доз.../ дозрівання сирної маси, дозревание сырной массы
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Виробництво молока та молочних продуктів
- Ключові слова/ Д/ До/ доз.../ дозрівання сирів, созревание сыров
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Виробництво продукції тваринництва
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво сиру, производство сыра
|