Назаренко І.В.
Особливості виробництва м'ясних делікатесів в умовах м'ясопереробного підприємства м.Миколаєва
Вид документа: Складова частина документу
Автор: Назаренко І.В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: С. 157-160.
Шифр: 36 УДК: 636.2.034.082 ББК: 36.926637.525
Є складовою частиною документа: Вісник Сумського національного аграрного університету
| Назва головного документа: | Вісник Сумського національного аграрного університету |
| Відомості щодо назви головного документа: | наук.-метод. журн. |
| Місце видання головного документа: | Суми |
| Видавник головного документа: | СНАУ |
| Дата видання головного документа: | 2012 |
| Номер частини головного документа: | Вип.10(20) |
| Назва частини головного документа: | Тваринництво |
| Шифр головного документа: | 4 |
| Авторський знак головного документа: | В53 |
Теми документа
|