Ивашов В.И.
Технологическое оборудование предприятий мясной промышленности : в 2-х ч. Ч. 2 Оборудование для переработки мяса
Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2007 Мiсце видання: СПб Видавництво: ГИОРД
Автор: Ивашов В.И. Авторський знак: И24 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 464 с.
Шифр: 36.81 УДК: 637.02 ББК: 36.81
Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/My Book (I)/Docs_12/books/pdf/Ivashov_V.Oborud_2007.pdf
| Додаткові відомості щодо назви: | учеб. пособ. |
| Вид та обсяг ресурсу: | Электрон. текст. дан. |
| Загальні зауваження: | Копия печат. изд. |
Теми документа- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясне виробництво, мясное производство
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо
- Ключові слова/ О/ Об/ обл.../ обладнання, оборудование
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка м'яса, переработка мяса
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясні консерви, мясные консервы
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'яса, производство мяса
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка продукції, переработка продукции/ переробка продукції тваринництва, переработка продукции животноводства
- Ключові слова/ Т/ Те/ тех.../ техно.../ технолог, технолог/ технологія, технология/ технологія виробництва, технология производства/ технологія виробництва м'ясних продуктів, технология производства мясных продуктов
- Ключові слова/ П/ Пе/ пер.../ пере.../ перероб.../ переробка, переработка/ переробка продукції, переработка продукции
- ББК/ 3 Техніка. Технічні науки/ 36 Харчові виробництва/ 36.81 Основні процеси і апарати харчових виробництв
- Ключові слова/ В/ Ви/ вир.../ виробництво, производство/ виробництво м'ясних продуктів, производство мясных продуктов
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясна промисловість, мясная промышленность
- Ключові слова/ М/ м'я.../ м'ясо, мясо/ м'ясопереробне підприємство, мясоперерабатывающее предприятие
- УДК/ 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя/ 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використання дикої природи/ 637 Продукти тваринництва/ 637.02 Машини та устаткування для технічної обробки тваринної продукції
- Ключові слова/ М/ Ма/ маш.../ машини, машины/ машини та обладнання, машины и оборудование
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Технологічне обладнання
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Переробка та зберігання м'яса та м'ясних продуктів
- Ключові слова/ О/ Об/ обл.../ обладнання, оборудование/ обладнання з переробки сільгоспсировини, оборудование по переработке сельхозсырья
- БД(П) Локальна електронна бібліотека книг/ Харчове виробництво/ Виробництво продукції тваринництва
- Ключові слова/ О/ Об/ обл.../ обладнання, оборудование/ обладнання для переробки м'яса, оборудование для переработки мяса
- БД(П) Переробка с/г продукції/ Переробка продукції тваринництва/ Переробка м'яса
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Процеси і апарати харчових виробництв
- БД(П) Сучасні харчові виробництва/ Окремі напрямки харчових виробництв/ Виробництво м'яса і м'ясних продуктів
|