головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Черевко О.І., Крайнюк Л.М., Касілова Л.О. та ін.
Методи контролю якості харчової продукції

Вид документа: Електронний документ
Рiк видання: 2012 Мiсце видання: Суми Видавництво: Університетська книга
Автор: Черевко О.І., Крайнюк Л.М., Касілова Л.О. та ін. Авторський знак: М54 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 512 с.
Шифр: 36 УДК: 664:658.562(075.8) ББК: 36+65.291.823.2

Електронна версія документа: http://libserver.mnau.edu.ua/Docs_12/books/pdf/Cherevko_Metod_kontrol_yakost_2012.pdf

Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:навч. посіб.
 Відомості про відповідальність:за заг. ред. Л.М. Крайнюк
Електронний ресурс
 Вид та обсяг ресурсу:Електрон. текст. дані
Примітки
 Загальні зауваження:Копія друк. вид.
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'