головна сторінка сайту Бібліотека МНАУкарта сайту Бібліотека МНАУпошук по сайту Бібліотека МНАУ
БІБЛІОТЕКА МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
колектив бібліотеки МНАУ

 

укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Кудряшева А. А.
Микробиологические основы сохранения плодов и овощей

Вид документа: Книга
Рiк видання: 1986 Мiсце видання: М. Видавництво: Агропромиздат
Автор: Кудряшева А. А. Авторський знак: К88 Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: 190 с.
Шифр: 36.91 УДК: 631.563:579 ББК: 36.91
Аннотацiя:Хранение и консервирования плодоовощного сырья. Виды тары и инвентаря для консервирования в небольшом объеме.
Загальна інформація
 Ціна:1,85 грн
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Чз 80696    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'